| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
kenneth netpoint.ee

|
Postitatud: 01.01.2008 18:46:01 Teema: Uus teenusepakett alustajatele |
|
|
Netpoint toob planeeritavalt jaanuarikuu jooksul turule uue teenusepaketi alustajatele. Pakett on mõeldud neile, kes alles avastavad internetimaailma ning tahavad üles panna oma esimese kodulehekülje või hakata saatma ja vastu võtma e-posti.
Teenusepakett sisaldab esialgsete andmete kohaselt 250MB kõvakettaruumi ja 10GB andmeedastusmahtu.
Liitumistasu ega kuumaksu ei ole, tegemist on täiesti tasuta teenusepaketiga. Ainus võimalik domeen, mida paketiga kasutada saab, on nimi.pri.ee domeen.
Klienditeenindust teenusepaketi kasutajatele ei osutata, küll aga võib paketi kasutaja leida abi siit foorumist ning abiinfokeskusest http://abi.netpoint.ee/ (mis on alles loomisel).
Rohkem infot teenusepaketi võimaluste kohta:
http://www.netpoint.ee/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=48
Kõik arvamused on teretulnud. |
|
| Tagasi üles |
|
laurizbx
|
Postitatud: 03.01.2008 16:09:32 Teema: |
|
|
kas see on sama "tasuta" pakett nagu oli serverimaalima algupäevil?
üleüldse...serverimaalima päevil oli vinge ja klientekokkuajav punktisüsteem...mis sellest sai???
kuna saavad need inimesed nende punktide kogumise eest oma osa tagasi?
sobiv hunnik pappi aeti teile kokku ja siis tuli mõte kogu asi maha vaikida? |
|
| Tagasi üles |
|
kenneth netpoint.ee

|
Postitatud: 03.01.2008 22:20:34 Teema: |
|
|
| Netpoint ei kavatse Serverimaailma vigu korrata. |
|
| Tagasi üles |
|
ZaborgT
|
Postitatud: 11.01.2008 15:08:41 Teema: kena.. |
|
|
oleks varem selline asi olnud  |
|
| Tagasi üles |
|
Aston
|
Postitatud: 11.01.2008 17:55:38 Teema: |
|
|
| selleeest kasutasid tasuta hostina Zone serveriteenust.. aga see on ikka kindlasti parem (Y) |
|
| Tagasi üles |
|
pPriit
|
Postitatud: 12.01.2008 12:55:38 Teema: |
|
|
| Praegused 'PRO' paketi kliendid saavad ka seda kasutada? |
|
| Tagasi üles |
|
kenneth netpoint.ee

|
Postitatud: 12.01.2008 13:01:52 Teema: |
|
|
Alustaja paketi kasutamise tingimus on, et registreeritakse uus .pri.ee domeen. Olemasolevat domeeni ei saa Alustaja paketiga kasutusele võtta, olgu see siis olemasolev domeen meie serveris hetkel PRO paketi peal või olemasolev domeen mingi muu teenusepakkuja serveris.
Alustaja pakett on mõeldud vaid päris algajatele, kellel pole kunagi domeeni olnud ja kes pole kunagi veebimajutusteenust kasutanud. |
|
| Tagasi üles |
|
pPriit
|
Postitatud: 12.01.2008 13:05:35 Teema: |
|
|
| Oletame et mul on .pri.ee registreerimata siis saan ma ikka olles 'PRO' paketi kasutaja hakata kasutama ka 'Alustaja' paketti? |
|
| Tagasi üles |
|
kenneth netpoint.ee

|
Postitatud: 12.01.2008 14:34:05 Teema: |
|
|
| Kui sul .pri.ee domeeni pole, siis saab põhimõtteliselt Alustajat kasutada küll, kuna tegu on uue domeeni registreerimisega. Aga mida see annab, kui sa juba kasutad PRO paketti, kus on kordades rohkem ressursse ning võimalusi? |
|
| Tagasi üles |
|
pPriit
|
Postitatud: 12.01.2008 15:46:36 Teema: |
|
|
| kenneth kirjutas: | | Kui sul .pri.ee domeeni pole, siis saab põhimõtteliselt Alustajat kasutada küll, kuna tegu on uue domeeni registreerimisega. Aga mida see annab, kui sa juba kasutad PRO paketti, kus on kordades rohkem ressursse ning võimalusi? |
Mitte midagi ei anna
Põhimõtte küsimus on mul selliseid küsimusi küsida. |
|
| Tagasi üles |
|
xDisain
|
Postitatud: 14.01.2008 14:44:26 Teema: |
|
|
Suht hea asi paistab olevat. Ma registreeriksin küll endale selle isikliku veebi jaoks aga ma ei saa kuna mul juba üks .pri.ee domeen on enda nimel.
Mis kuidagi seda olemas olevat .pri.ee domeeni nime muuta ei saaks ?
Eriti ei ole sealt EENeti lehel uurinud kah asja. |
|
| Tagasi üles |
|
kanakukk_jr
|
Postitatud: 14.01.2008 16:20:39 Teema: |
|
|
| xDisain kirjutas: | Suht hea asi paistab olevat. Ma registreeriksin küll endale selle isikliku veebi jaoks aga ma ei saa kuna mul juba üks .pri.ee domeen on enda nimel.
Saab, aga sellest ei ole kasu. Pakett on mõeldud algajatele...
Samas võid ju ka sõbra nimele registreerida, kui tal sellevastu midagi ei ole. |
|
| Tagasi üles |
|
xDisain
|
Postitatud: 14.01.2008 16:36:37 Teema: |
|
|
| kanakukk_jr kirjutas: | | xDisain kirjutas: | Suht hea asi paistab olevat. Ma registreeriksin küll endale selle isikliku veebi jaoks aga ma ei saa kuna mul juba üks .pri.ee domeen on enda nimel.
Samas võid ju ka sõbra nimele registreerida, kui tal sellevastu midagi ei ole. |
Äkki ma olengi algaja
registreerida võivad ju seda kõik kes tahavad ju ? |
|
| Tagasi üles |
|
kanakukk_jr
|
Postitatud: 15.01.2008 17:29:16 Teema: |
|
|
| xDisain kirjutas: | | kanakukk_jr kirjutas: | | xDisain kirjutas: | Suht hea asi paistab olevat. Ma registreeriksin küll endale selle isikliku veebi jaoks aga ma ei saa kuna mul juba üks .pri.ee domeen on enda nimel.
Äkki ma olengi algaja
registreerida võivad ju seda kõik kes tahavad ju ? |
Ma usun, et see ikka ei ole päris nii, et registreerin sõprade arvelt domeene niipalju, kui tahan. Sisuliselt kui sinu sõber ei ole mingi "arvutifriik", siis ma usun, et tal ei ole midagi selle vastu, kui sa tema nimel domeeni registreerid ning ta selle siis sulle kasutada annab, kuid kindlasti ei tohiks seda teha salaja, mis sellest, et inimeste isikukoodid on avalikult üsnagi kättesaadavad. |
|
| Tagasi üles |
|
ZaborgT
|
Postitatud: 18.01.2008 09:50:18 Teema: . |
|
|
kui mina regisreerisin .com'i..olin ikka täitsa algaja (olen varem kasutanud neid tasuta subdomeene)...nüüd olen oma saidiga sealmaal...et ma ei oska enam mitte midagi teha :S loll olukord...ja varsti hakkavad need kuumaksud ka tulema (mis pole erti hull (49 eeku on nii vähe ju XD) )aga ikkagi...ja mul oli teha mõte (varem) teha ka lisaks MythWari eesti kodukas ja nüüd tuli nii hea võimalus .pri.ee teha...nii kena tegelt  |
|
| Tagasi üles |
|
laurizbx
|
Postitatud: 02.02.2008 14:27:54 Teema: |
|
|
| kenneth kirjutas: | | Netpoint ei kavatse Serverimaailma vigu korrata. |
äkki saaksite nimetada need teised tohutud muutused teie firmas, mis toimusid, kui serverimaailm muutis oma nime ümber netpointiks? |
|
| Tagasi üles |
|
Critical
|
Postitatud: 15.02.2008 20:15:47 Teema: |
|
|
No mina olen selle algajapaketiga igatahes väga rahul  _________________ http://critical.pri.ee |
|
| Tagasi üles |
|
Aston
|
Postitatud: 07.04.2008 17:44:05 Teema: |
|
|
Ma arvasin, et Netpoint ei hakka mingeid reklaame enne lehele suunamist panema, aga võta kinni.. panigi.
Sellepärast ka ilmselt zone´st ära koliti, et seal oli reklaam, aga siin mitte.. aga nüüd siin ka ..  _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
kanakukk_jr
|
Postitatud: 08.04.2008 16:45:05 Teema: |
|
|
| Aston kirjutas: | Ma arvasin, et Netpoint ei hakka mingeid reklaame enne lehele suunamist panema, aga võta kinni.. panigi.
Sellepärast ka ilmselt zone´st ära koliti, et seal oli reklaam, aga siin mitte.. aga nüüd siin ka ..  |
Kas te inimesed ikka annate aru, et see reklaam on seal selleks, et saada rohkem ja rohkem kliente... pealegi tasuta lõunaid ei ole olemas.. kuidagi peab selle "tasuta" veebimajutuse kompenseerima ja minu arust on see reklaam ikka väga tühine asi võrreldes sellega, mida netpoint vastu pakub. |
|
| Tagasi üles |
|
frygor
|
Postitatud: 09.04.2008 08:18:18 Teema: |
|
|
| minu arust see netpointi reklaam (suht minimalistlik minu arust) ei riiva nii silma, nagu zone oma (suurelt ja laialt) |
|
| Tagasi üles |
|
martni
|
Postitatud: 18.04.2008 14:30:33 Teema: |
|
|
Tere
Kuidas, millistel tingimustel on võimalik sellest reklaamist lahti saada?
Peale ootamatut netpointi reklaami lisamist minu veebileht enam miilbrouseriga ei toimi. Teenuse kirjeldusest ei leidnud, et reklaam lisatakse. See muideks oli põhjus, miks valisin Netpointi.
Leht: http://martn.pri.ee/ilm.html
Telefon Nokia E61i brauser avab selle lehe, aga lingid enam ei tööta, vaid suunavad tagasi samale lehele.
Sama telefoniga kasutades Opera Mini brouserit (ver. 4.0.10031) jääbki Netpointi reklaam ette ja edasi enam ei saa, lingid ka ei tööta.
Kuidas sellest reklaamist lahti on võimalik saada? Kompromissina võin lisada tagasihoidliku bänneri või viite (min andmemaht on oluline). _________________ ------------------------
MartN |
|
| Tagasi üles |
|
raimo netpoint.ee

|
Postitatud: 18.04.2008 14:43:15 Teema: |
|
|
| Reklaami ei ole PRO paketis. |
|
| Tagasi üles |
|
kej
|
Postitatud: 12.05.2008 18:04:20 Teema: |
|
|
| martni kirjutas: | Tere
Kuidas, millistel tingimustel on võimalik sellest reklaamist lahti saada?
Kompromissina võin lisada tagasihoidliku bänneri |
Tere. Sama küsimus. Äkki saab selle sinise lehe asemel Teie bänneri 486*60 px. oma lehele paigutada? Väljastan ka klikkimiste-ja näitamiste arvu igakuuiset ..... |
|
| Tagasi üles |
|
frygor
|
Postitatud: 13.05.2008 11:47:41 Teema: |
|
|
| Kui juba öeldi, et reklaami pole Pro paketis, siis võiks nagu järeldada, et Alustaja paketi reklaamist lahti ei saa. 49kr/kuu tõesti tapab? |
|
| Tagasi üles |
|
Steff

|
Postitatud: 10.06.2008 15:32:06 Teema: |
|
|
| frygor kirjutas: | | Kui juba öeldi, et reklaami pole Pro paketis, siis võiks nagu järeldada, et Alustaja paketi reklaamist lahti ei saa. 49kr/kuu tõesti tapab? |
Võiks siis kuhugi lisada kui tellid et selles paketis on reklaam. kauba peale _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
Jukens
|
Postitatud: 07.08.2009 19:03:58 Teema: |
|
|
Tere, kas Algaja Paketti ei saagi enam tasuta? Kas peab maksma liitumis tasu 50.-?
Aitäh. |
|
| Tagasi üles |
|
allan netpoint.ee

|
|
| Tagasi üles |
|
Pure
|
Postitatud: 02.04.2010 00:13:05 Teema: |
|
|
tere, ma ei sa väga aru aga kas siin tuleb algajal(nagu minul) osta domeen? või nagu te siin juba jutt on et saab tasuta mingi pri.ee domeeni või hosti noh midagi te räägite tahaks kah proovida.
Kuidas oleks see võimalik ? |
|
| Tagasi üles |
|
frygor
|
Postitatud: 02.04.2010 19:23:15 Teema: |
|
|
| enam ei olegi võimalik, kuna mahud sai ära täielikult ära kasutatud ning hetkel polegi võimalik Netpointis tasuta lehte saada, kui ma nüüd mööda ei pane. |
|
| Tagasi üles |
|
Pure
|
Postitatud: 02.04.2010 19:25:52 Teema: |
|
|
jama tahaks ka proovida
sõber soovitas
tal on endal leht www.feimer.pri.ee aga seal juhtus siuke asi et www.feimer.pri.ee:2222 parool on ununend ja email ei kehit enam kuidas ta saaks selle parooli ? |
|
| Tagasi üles |
|
frygor
|
|
| Tagasi üles |
|
Pure
|
Postitatud: 03.04.2010 18:20:57 Teema: |
|